یکی از بهترین انواع رب انارهای تولیدی در ایران در شهر شیراز تولید و به فروش می رسد این رب انار دارای چندین مزه مختلف می باشد شیرین، ملس یا ترش بودن مزه های این خوراکی لذیذ می باشد.
رب انار شیرین به نسبت رب انار ترش همانطور که در سایت آراد برندینگ نیز گفته شده است قابلیت مصرف بسیار بیشتری دارد زیرا در موارد بسیار زیادی مانند نوشیدنیهایی مانند شربت سرد نیز حل کنید و یا در صورت استفاده از اب گاز دار می توانید به خوبی با آن شربتهای گاز دار تولید کنید.
همچنین شما می توانید از طعم ترش آن رب انارها برای درست کردن سسهای سالاد خانگی یا فست فود مورد علاقه خود اضافه کنید تا طعم مناسب تر و لذیذتری داشته باشد، رب انار را می توان مستقیماً و بدون درست کردن سس نیز به روی مرغ، هویج یا گل کلم بمالید و استفاده کنید تا مزه خوش طعمی بر روی ساندویچ شما ایجاد کند.
رب انار به غذاهای خوش طعم نیز محدود نیست و این رب همچنین به خوبی با دسرهایی مانند بستنی، کیک اسفنجی یا شیرینیهای خوشمزه جفت می شود.
رب انارملس معمولا هم مقداری شکر و هم مقداری آب لیمو اضافه می می شود این به دلیل است که این یک رب غلیظ و ترش و شیرین را داشته باشیم همچینین یکی از موارد بسیار مهم در ربها آن می باشد که ماندگاری بسیار بالایی دارند و تقریبا خراب نمی شوند، حتما توجه کنید که بهتر است حداقل ۳ تا ۴ هفته از تولید رب انار گذشته باشد زیرا در این وقت به خوبی غلیط و شکلی خمیر طور به خود گرفته است این افزودن شکر و آب لیمو به رب دلیلی است که برای مدت طولانیتری تازه می ماند و تعادل شیرین و ترش خوبی به دست می اورد.
فروش رب انار ساوه
در شرکت نارون هیرکان رب انار سنتی ساوه در بسته بندی های ۵ کیلویی و ۲۰ کیلویی قابل عرضه می باشد قیمت عمده این محصول بسیار مناسب و برای خریداران عمده این محصول می باشد برای خرید انواع رب انار صنعتی و طبیعی با ما در ارتباط باشید.
در بعضی از مناطق کشورمان به رب انار جامد، رب انار قجری میگویند رب انار قجری از نظر خواص و فواید همانند رب انار رسمی است و فروش آن مثل فروش رب انار ساوه می باشد ولی طرز تهیه آن مقداری با رب انار رسمی متفاوت می باشد و در تهیه رب انار قجری ابتدا بعد از اینکه انار ها شستشو داده شد، دانه های انار را جدا میکنند و درون دیگه بزرگی قرار می دهند با مقدار کمی آب حرارت می دهند بعد از اینکه دانه های انار به خوبی حرارت دیده اند و تغییر رنگ پیدا کردند و نرم شدند آن ها را درون صافی می ریزند تا آب و گوشت انار از دانه انار جدا شود حال آب و گوشت انار را روی حرارت قرار داده و در ساعت های طولانی حرارت می بیند تا غلیظ شود.
رب انار ترش شرکتی
رب انار شرکتی با بهره گیری از انواع دستگاه های پیشرفته تولید می گردد اما رب انار سنتی را افراد گوناگون با روش های سنتی تهیه می کنند.
در هر دو روش از انار های باکیفیت استفاده میگردد، اما در روش شرکتی تمام مراحل تهیه این محصول با استفاده از ماشین آلات مخصوص انجام می گردد، اما در روش سنتی این چنین نیست.
در روش شرکتی مدت زمان تهیه رب انار بسیار کوتاه است اما رب انار تهیه شده به روش سنتی بسیار خوشمزه بوده و به مدت زمان بیشتری نیاز دارد.
در تمام شهرهای کشور عزیزمان ایران رب انار ترش شرکتی و سنتی وجود دارد و شما می توانید متناسب با نیاز خود آن را خریداری کنید، رب انار دارای خواص بسیار زیادی برای بدن انسان می باشد که برخی از این فواید عبارت است از:
- ۱٫ بهبود سلامت پوست: این محصول سرشار از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان می باشد بنابراین مصرف آن موجب زیبایی پوست و جلوگیری از پیری زودرس آن خواهد شد.
- ۲٫ بهبود سلامت مو: مواد معدنی موجود در رب انار می تواند پیاز مو را تقویت نموده و سبب درخشندگی و استحکام آن ها گردد.
- ۳٫ بهبود هضم غذا: مصرف رب انار به هضم غذا کمک نموده و از مشکلات گوارشی مانند نفخ، یبوست و غیره جلوگیری می کند.
- ۴٫ ضد سرطان: آنتی اکسیدان های موجود در رب انار سبب از بین بردن رادیکالهای آزاد شده و از بروز سرطان در شخص جلوگیری می کند.
- ۵٫ تقویت سیستم ایمنی بدن: از آن جایی که رب انار سرشار از ویتامین C می باشد، سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از ابتلا به بیماریهای عفونی پیشگیری می نماید.
- ۶٫ کاهش کلسترول خون: رب انار با کاهش سطح کلسترول بد خون فرد را از حمله ها و سکته های قلبی در امان نگه می دارد.