قیسی محلی

میلیونر شدنم از پیشنهاد دوستم آغاز شد

یکی از دفعاتی که مادرم برگه زردآلو و قیسی خانگی درست کرده بود و من مقداری با خود به مدرسه برده بودم، چند نفر از همکلاسی هایم با خوردن برگه ها تعریف زیادی کردند و یکی از آنها با لحنی شوخ پیشنهاد داد این برگه هارا به فروش برسانم، همین حرف او باعث شد تا به فکر راه اندازی کسب و کاری برای فروش محصولات مادرم باشم.

برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱

برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱ همچنین خوراکی تنقلاتی بسیار دلنشین و دلچسبی در اکثر جمع های دوستانه و خانوادگی است.

برگه زردآلو خانگی مورد علاقه و خواست بسیاری از جوانان و کودکان است که خاطرات خوشی را برای نسل های مختلف به جای گذاشته است.

اما قبل از این که مشخصات برگه زردآلو خانگی مرغوب و درجه یک تولید شده در سال جدید ۱۴۰۱ را برای شما شرح دهیم بد نیست بدانید که نام دیگری که برگه زردآلو دارد و در بازار استفاده می شود قیسی است.

اولین مشخصه ای که می خواهیم خدمتتان عرض کنیم مربوط به شهر و منطقه ای است که برگه زردآلو آفتابی در آن تولید می شود.

مرند یکی از شهرهای آذربایجان شرقی می باشد که به دلیل تولید زردآلو از تولیدات بالایی در برگه زردآلو نیز برخوردار است و به عنوان یکی از مراکز این محصول شناخته می شود.

برگه زردآلو خانگی دارای ویتامین های آ و ث بوده که در کنار این ویتامین ها مواد معدنی نظیر آهن، کلسیم، پتاسیم و فسفر نیز در آن یافت می شود.

برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱

قیسی خشک عمده

همچنین می توانیم در انواع دسرها و پیش غذا از قیسی خشک عمده استفاده کنیم.

ادامه مطلب  خوشبختی درخشنده من با روغن های شگت انگیز

همچنین می توانیم قیسی را به قطعات ریز تبدیل کنیم و در انواع آجیلها و سر سفره عید نوروز و همچنین شبهای یلدا به عنوان پذیرای برای مهمانهای مورد علاقه استفاده کنیم.

مشخصات بارزی که موجب شده است قیسی نسبت به بقیه خشکبار طرفدار بیشتری داشته باشد.

مزه قیسی خشک عمده است میوه قیسی آبدار و خوشمزه می باشد و نسبت به زردآلو کمی تفاوت دارد.

قیسی خشک نسبت به زرد الو خشک شفاف تر و قشنگ تر می باشد.

گزینه مناسبی برای پذیرای از مهمان می باشد و همچنین قیسی رنگ بسیار قشنگی دارد.

قیسی خشک عمده

قیسی محلی

قیسی محلی از میوه محلی بدست می آید.برای تهیه این محصول بهتراست محلی رسیده وشیرین باشد تا بتوان به نتیجه مطلوب رسید.

قیسی به سه روش تهیه می شود.

روش اول : سینی توری مخصوص خشک کردن را در محلی که هوا جریان داشته باشد قرار می دهیم وهر محلی را به چهار قسمت تقسیم کرده وبه صورتی که روی آن رو به بالا باشد در سینی می چینیم وبه مدت سه الی هفت روز در آفتاب می گذاریم تا خشک شود.

روش دوم :در چهار لیتر آب دوقاشق غذاخوری نمک را حل کرده سپس محلی های رسیده را در آن ریخته وهسته آنها را خارج کرده وسپس کمی زرد آلو ها را فشار داده تاآب داخل ان بیرون بیاید

سپس داخل سینی بچینید.

روش سوم: خشک کردن سینی های چیده شده از زرد الو در دمای ۶۵ درجه فر می باشد.

روش چهارم :خشک کردن برگه محلی در مایکروویو است.به این صورت که برش های محلی را روی حالت Defrost یا یخ زدگی گذاشته وروی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم.

ادامه مطلب  توت فرنگی خوشه ای وحشی

قیسی محلی

حتما ببینید

آلو بخارا صنعتی

رسیدن به ثروتی ستودنی با آلو بخارا

موفقیت را نباید تنها با خواندن و مطالعه مزه مزه کرد بلکه باید در مسیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *