اگر از آن دسته افراد علاقهمند به مصرف ماهی هستید، حتماً میدانید که قیمت خرید و فروش ماهی سرخو بزرگ و کوچک که بهترین گزینه برای تهیه یک قلیه ماهی خوشمزه است، همواره به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا ضمن معرفی ماهی سرخو و انواع آن در خصوص نحوه خرید و فروش و قیمت این نوع ماهی جنوبی بیشتر صحبت کنیم.
یکی از ماهی های بسیار خوشمزه و با خاصیت جنوب، ماهی سرخو است که از قیمت مناسبی برخوردار بوده و نوع اصل ماهی پرورشی تک خال آن در بازار از طرفداران بیشماری برخوردار می باشد.
شرکت آراد برندینگ با سال ها تجربه در امر تهیه و توزیع و پرورش ماهی و آبزیان دریایی، معتبر ترین مجموعه برای تهیه انواع ماهیان جنوب از جمله ماهی سرخو می باشد. شما می توانید با مراجعه به وب سایت ما انواع مختلف این ماهی خوشمزه و پرطرفدار را مشاهده نموده و با توجه به نیاز خود، نسبت به خرید مناسب ترین نوع ماهی با قیمتی مقرون به صرفه اقدام نمایید.
جهت رفاه حال شما مشتریان عزیز ما امکان ارسال محصول را فراهم کرده ایم و شما در هر کجای ایران که باشید به راحتی می توانید محصولات ما را سفارش داده و در کوتاه ترین زمان ممکن تحویل بگیرید.
فروش ماهی سرخو کوچک
همانطور که میدانید، برای تهیه ماهی سرخو کباب شده، نیاز به پیدا کردن محلی برای فروش ماهی سرخو کوچک دارید و البته با توجه به آنچه در بخشهای قبلی مقاله گفته شد، در میان روشهای مختلفی که برای پخت ماهی سرخو وجود دارد، کباب کردن آن یکی از بهترین روشهای پخت این ماهی محسوب میشود که برای کباب کردن ماهی قزل آلا نیز روشهای متفاوتی وجود دارد که روش به سیخ کشیدن و کباب کردن ماهی سرخو کوچک روی شعله آتش نسبت به روشهای دیگر، طعم بسیار لذیذتری به این غذا میدهد که نمیتوان به راحتی از آن گذشت.
با این تفاسیر، ناگزیر به تهیه ماهی سرخو کوچک هستید که در این مورد نیز با در نظر گرفتن مسائل و مشکلات پیش رو برای خرید این محصول چنانچه در بخش قبلی و در خصوص خرید ماهی سرخو بزرگ گفته شد.
اگر بخواهیم در خصوص نحوه تعیین قیمت ماهی سرخو صحبت کنیم ابتدا لازم است بدانیم که این نوع ماهی به چه صورت در بازار به فروش میرسد؛ اما پیش از صحبت در مورد قیمت ماهی سرخو بهتر است کمی در خصوص خود این ماهی و خواص و طریقه مصرف آن برای آن دسته از افرادی که اطلاعات زیادی در مورد ماهی سرخو ندارند، توضیح دهیم.
ماهی سرخو یکی از پرخاصیتترین و پرطرفدارترین ماهیهای آبهای جنوب کشور یعنی خلیج فارس و دریای عمان است که انواع بسیار متنوعی دارد اما به طور کلی به سه دسته اصلی ماهی سرخوی اصلی، چمن و دندونی تقسیم میشود.
نکته مشترک در مورد تمام انواع سرخو ماهیان، رنگ سرخ و شکل ظاهری یکسان آنها است و تنها تفاوت آنها کمرنگتر شدن میزان سرخی در انواع آن است به طوری که مثلا ماهی سرخو اصل دارای رنگ سرخ کمرنگ و ماهی چمن سرخو، پررنگتر است.
ماهی سرخو اصل
شما برای تشخیص ماهی سرخو اصل، باید آشنایی کامل با ویژگی های این نوع ماهی داشته باشید و بتوانید ماهی تازه را از ماهی کهنه و مانده تشخیص دهید. یک راه دیگر و مطمئن تر برای تهیه نوع تازه و اصل این نوع ماهی، خرید از فروشگاه های معتبر عرضه اینگونه محصولات می باشد زیرا این فروشگاه ها با دقت زیاد محصولات تازه را تهیه می کنند
و در اختیار مشتریان قرار می دهند. ماهی سرخو از نظر ظاهری بسیار به ماهی سنگسر شبیه بوده و رنگ پوست آن نارنجی و گوشت آن سفید می باشد.این نوع ماهی از گوشت بسیار لذیذ و خوشبویی برخوردار بوده و به همین دلیل طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده است.
از جمله ماهی هایی که در طول سال امکان صید و پرورش آن در آب های جنوب کشور وجود دارد، ماهی سرخو تک خال می باشد. این نوع آبزی از خواص بسیار زیادی برخوردار است که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد
- میزان سلنیوم بالا : مصرف ماهی سرخو به دلیل وجود سلنیوم که یکی از انواع آنتی اکسیدان ها می باشد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش باروری می گردد.
- جلوگیری از کم خونی: به علت وجود ویتامین B12 استفاده از این نوع ماهی باعث تولید گلبول قرمز خون و جلوگیری از بیماری کم خونی می شود.
- رفع مشکلات قلبی: ماهی سرخو سرشار از امگا ۳ است و می تواند خطر حملات قلبی و عروقی را کاهش دهد.