یک راه تضمینی برای ثروتمندشدن

هدف گذاری درست و اصولی رمز موفقیت و ثروت

تجارت و داد و ستد در راس درآمد زایی در بین مشاغل مختلف قرار دارد، یکی از زمینه های بسیار مناسب برای تجارت و داد و ستد، پیاز می باشد، پیاز یک محصول مصرفی به شمار می آید و بازار بسیار گرمی دارد.

پیاز ترشی

انواع چاشنی های غذایی وجود دارد که باعث باز شدن اشتها می شوند.

پیاز ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه و خانگی بوده که به صورت آنتی باکتریال می باشد، آن ها خواص زیادی دارند و قیمت این محصولات نیز بسیار به صرفه می باشد.

 

پیاز ترشی دارای محبوبیت بسیار زیادی است و فرآیند تولید آن ها بسیار راحت می باشد. برای این کار به مواد اولیه مرغوب و درجه یک احتیاج است، بهتر است پیاز ترشی را به روش خانگی تهیه کنید تا سالم تر باشد و برای این کار مواد اولیه زیر را تهیه کنید.

 

برای تهیه این ترشی ابتدا باید تمامی پیاز ها پوست گرفته و شسته شوند، سپس این پیاز ها داخل آبکش ریخته می‌ شوند و آب اضافی آن ها از بین می رود.

 

باید دقت کنید که این پیاز ها کاملا خشک باشند، زیرا خیس بودن و یا هر گونه رطوبت اضافی درون آن ها باعث کپک زدن و خراب شدن ترشی می‌ شود آن ها باید کاملا خشک شوند.

پیاز ترشی

پیاز زرد

شاید برایتان جالب باشد بدانید که پیاز قهوه ای یا همان پیاز زرد برای بیماریهای زیادی مثل تنبلی تخمدان بسیار مفید می باشد بدین رو ما قصد داریم که در اینجا در رابطه با فواید این محصول برای شما مطالبی را ارائه نماییم.

ادامه مطلب  با استفاده از فرصتهای شغلی پیروز میدان باشید

پیاز زرد را می توانید در هر فصلی خریداری نمایید چون جزو آن دسته از پیازها می باشند که همیشه در دسترس می باشند همچنین طعم تند و تیزی دارند که برای مصرف در خوراک و غذاهای خورشتی بسیار مناسب می باشد.

پیاز برای مبارزه نمودن با سرطان بدن بسیار مفید بوده طبق تحقیقاتی که انجام شده پیاز قرمز برای از بین بردن انواع سرطان مثل سینه، روده و غیره مفید می باشد.

چون دارای دو ماده مهم است به نام کورستین و آنتوسیانین که هر دوی آنها برای سرطان مفید می باشد و باعث می شود از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری شود بدین رو بهتر است برای پیشگیری از سرطان از پیاز در کنار غذا و یا در درون غذا استفاده کنید.

پیاز زرد

پیاز سفید

در میان انواع پیازها پیاز سفید مصرف آن متداول تر است و همچنین این پیازها نخست در کشور آلمان و ایتالیا به صورت مصرف خانگی کشت می شد.

در مورد پیازهای گلابی شکل برای جدا کردن پوست آن ابتدا آن را داخل آب جوش بیندازید و سپس به راحتی پوست آن را جدا کنید این نوع پیاز بیشتر برای کبابی کردن، بخار کردن و  تهیه پیاز ترشی استفاده می شود.

از انواع پیازها پیاز بهاره می باشد که از نظر شباهت به پیازچه شبیه است با این تفاوت که پیاز انتهای برگ سبز رنگ، بزرگتر از پیازچه می باشد جالب است بدانید پیاز بهاره همان پیازهای زرد، قرمز و سفید است که زودتر از موعد برداشت می شود و در تهیه کتلت، کوکو و همچنین بصورت کبابی کردن مناسب می باشد.

ادامه مطلب  با این روشهای ساده می توان به موفقیت رسید

در هنگام خرید پیاز باید نکاتی را در نظر بگیرید تا بتوان پیاز با کیفیتی را خریداری نمایید در زمان خرید دقت کنید لایه بیرونی پیاز شکننده و خشک باشد.

پیاز سفید

 

حتما ببینید

آلو بخارا صنعتی

رسیدن به ثروتی ستودنی با آلو بخارا

موفقیت را نباید تنها با خواندن و مطالعه مزه مزه کرد بلکه باید در مسیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *