برزیل یکی از کشورهای تولید کننده قهوه در دنیا می باشد و جزو اولین صادر کنندگان این محصول در جهان است. قهوه اسپرسو آماده با چند طعم در بازار موجود است، که دو نوع پر طرفدار آن قهوه کلاسیک و گلد می باشد که از این دو می توان انواع دیگر قهوه را آماده سازی کرد. شما مشتریان عزیز می توانید سفارش خود را به صورت عمده یا در حجم کم در مجموعه آراد برندینگ انجام دهید و در سریع ترین زمان ممکن آن را درب منزل یا محل کار خود با بهترین و با کیفیت ترین بسته بندی دریافت نمایید.
البته نسکافه گلد دارای طعم و قیمت بالاتری نسبت به نوع کلاسیک آن می باشد.
تعداد زیادی از کارخانجات تولیدی قهوه بعد از بررسیهای لازم اقدام به تولید قهوه آماده یا قهوه فوری کردند اما برخی از آن تولید کننده ها موفق نشدند و با شکست روبرو شدند.
دو شرکت که جزئی از شرکتهای بسیار موفق در عرضه قهوه آماده شدند استارباکس و نستله هستند که بسیار فروش خوبی دارند. قهوه فوری طی دو مرحله خشک شدن انجمادی و تبخیری آماده عرضه به بازار می شوند.
در روش انجمادی روش تهیه کمی سخت و پیچیده می شود به این صورت که عصاره قهوه گرفته می شود و در دمای بسیار پایین خنک می شود و سپس به صورت ورقه های بسیار نازکی از قهوه شکل می گیرد و بعد از خرد شدن خشک می شود و در مرحله آخر به بخش تعیین کیفیت و بسته بندی می رود.
قهوه اسپرسو پودری
قهوه به طور دقیق به چهار دسته تقسیم می شود اکسلسا، لیبریکا، عربیکا و روبوستا که دو دسته اخر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند پودر قهوه اسپرسو معمولا از نوع روبوستا تولید می شود.
در قهوه ی اصل چربی، قند و اسیدهای ارگانیک نصف نوع عربیکا است اما کافئین روبوستا دو برابر نوع عربیکا است از نظر طعم قهوه روبوستا تلختر و قهوه عربیکا ترش تر است عربیکا در برزیل و روبوستا در ویتنام رشد می کند.
قهوه را می توان به صورت های بسیار گوناگونی استفاده کرد که در هر کشوری نوع خاصی از آن محبوبیت دارد مثلا در ترکیه سبک قهوه ترک بسیار پر طرفدار است در آمریکا قهوه آمریکانو و لته طرفداران زیادی دارد و در کشورهای اروپایی نوع اسپرسوی آن بسیار محبوب است.
هر نوع از این قهوه ها درجه آسیاب متفاوتی دارند که مشخصا برای همان نوع استفاده می شود اسپرسو را می توان بیس و پایه اصلی بسیاری از نوشیدنیهای قهوه دانست مانند لته یا لاته، آمریکانو، ماکیاتو، کاپوچینو و غیره.
در این کشورها حیوانی به نام زباد نخلی از دانه های شیرین قرمز رنگ قهوه تغذیه می کند که این دانه ها در معده زباد با آنزیمهایی برخورد می کند و باعث می شود پروتئینهایی که به قهوه مزه تلخی می دهند تجزیه شوند، پس از دفع، دانه های هضم نشده برداشته شده و ضد عفونی می شوند تا به عنوان کوپی لواک یا قهوه زباد نخلی فروخته شوند.
قهوه اسپرسو پرکافئین
مصرف قهوه اسپرسو پرکافئین علاوه بر افزایش انرژی می تواند باعث لاغری نیز شود و بهترین زمان مصرف این نوشیدنی قبل از وعده های غذایی می باشد که جلو اشتهای کاذب شما را می گیرد.
از انواع قهوه اسپرسو می توان به نوع لایت، کافئین دار و بدون کافئین اشاره کرد.
اگر به تازگی به بیماری دیابت نوع دو مبتلا شده اید و احساس خستگی دارید بهتر است به قهوه روی آورید و آن را در روز مصرف نمایید این کار علاوه بر رفع این احساس می تواند قند خون شما را کنترل کند.
کارشناسان تغذیه بر این باورند که مصرف روزانه قهوه به طور منظم می تواند باعث کاهش علائم بیماری پارکینسون شود و از حملات قلبی در سنین بالا پیشگیری کند.
قهوه فوری طی دو مرحله خشک شدن انجمادی و تبخیری آماده عرضه به بازار می شوند.
خشک کردن از طریق تبخیری به این صورت است که قهوه اسپرسو را در حجم بسیار بالایی دم می کنند و از طریق هوای داغ که بالای ۲۰۰ درجه سانتی گراد می باشد تبخیر شده و زمانی که قهوه آماده به زمین برخورد می کند قهوه به ذرات ریزی تبدیل می شود و بعد از خشک شدن به صورت قهوه آماده در می آید.
در روش انجمادی روش تهیه کمی سخت و پیچیده می شود به این صورت که عصاره قهوه گرفته می شود و در دمای بسیار پایین خنک می شود و سپس به صورت ورقه های بسیار نازکی از قهوه شکل می گیرد و بعد از خرد شدن خشک می شود و در مرحله آخر به بخش تعیین کیفیت و بسته بندی می رود.