کارم را در حوزه ادویه جات قوی استارت زدم و برد کردم

کارم را در حوزه ادویه جات قوی استارت زدم و برد کردم

یکی از انتخاب های طلایی که منجر به ثروتمند شدن من شد ورودم به حوزه کاری ادویه جات مانند پاپریکاتند، پاپریکا پیتزا بود چرا که تلاش در این زمینه منجر شد در مدت کوتاهی بتوانم سرمایه خودم را چند برابر کنم. در ادامه به معرفی این حوزه سودآور می پردازم.

پاپریکا تند

امروزه با وجود ادویه های مختلف مثل پاپریکا تند غذا ها تند یا شیرین میشود. ادویه اسموک که موادی مانند پاپریکا تازه دارد به تازگی مورد علاقه ی خانم های خانه دار قرار گرفته است. نکته ی جالب اینجاست که در ایران به خاطر تفاوت زبانی افراد گاها پاپریکا و یا پاپریکا تلفظ شده است. برای داشتن غذا های خوشمزه و دلچسب باید از ادویه های با کیفیت و دارای مواد اولیه عالی استفاده نمود که شما عزیزان این مورد را به مجموعه ی ما سپرده و خیالتان از کیفیت و مواد به کار رفته در محصول راحت باشد و شما فقط به پخت غذا هایتان مشغول باشید و خوشمزگی آن را با ادویه ها به ما بسپارید.

پاپریکا تند

پاپریکا

برای درست کردن پاپریکا:در مرحله اول فلفل دلمه ای را تمیز بشورید و مواد دور ریز آن را جدا کنید و آن را به قطعه های کوچک تبدیل کنید.در مرحله دوم باید فلفل دلمه ها را خشک کنید، که این کارو می توانید از دو طریق مختلف انجام دهید، اولین روش خشک کردن به وسیله فر است که سریع خشک می کند و سریع فلفل دلمه خشک شده به شما تحویل می دهد.دومین روش خشک کردن برای کسانی که فر ندارند یا نمی خواهند از فر استفاده کنند می باشد که از طریق آفتاب می باشد، در این روش شما فلفل دلمه ای خلال شده را جلو آفتاب می گذارید و به مدت تقریبا چهار روز منتظر می مانید تا آن ها خشک شوند.در مرحله آخر تمام فلفل دلمه ای خشک شده را داخل آسیاب ریخته و تا جایی که راه دارد آن را پودر می کنید.حالا شما یک پاپریکای خوش رنگ و خوش طعم دارید که می توانید در غذاهایتان از آن استفاده کنید.

ادامه مطلب  فروش سیمان سفید ساوه

پاپریکا

پاپریکا پیتزا

اکثر فروشگاه ها و ادویه فروشی های سطح شهر پاپریکا پیتزا را در سه طعم شیرین، تند و دودی دارند. در زمان استفاده از این ادویه با توجه به ذائقه و نوع غذایی که طبخ می کنید، می توانید از یکی از این سه نوع پاپریکا را مصرف کنید. برای مثال در تهیه قورمه سبزی بهتر است از طعم شیرین و یا ترکیب شیرین و تند آن استفاده کنید. پاپریکا شیرین طعم متعادل و ملایمی در میان فلفل های مجارستانی دارد، نوع تند پاپریکا همانطور که از نام آن پیدا است بسیار تند و از ترکیب چند فلفل تند درست می شود. در تهیه پاپریکا دودی ابتدا فلفل دلمه را روی آتش کباب می کنند و سپس به صورت ادویه در می آورند، این نوع پاپریکا طعم دودی و خوشمزه ای به غذا می دهد.

پاپریکا پیتزا

حتما ببینید

آلو بخارا صنعتی

رسیدن به ثروتی ستودنی با آلو بخارا

موفقیت را نباید تنها با خواندن و مطالعه مزه مزه کرد بلکه باید در مسیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *