کارآفرینی از جمله مشاغلی می باشد که شما علاوه بر رسیدن به سود و درآمد باعث می شوی تعداد افراد زیادی نیز در کنار فعالیت خودت به کار مشغول شوند و این حسی وصف ناشدنی است. محصول آب مقطر موجب شد من علاوه بر اینکه به ثروت بسیار زیادی برسم جوانان زیادی را نیز از بیکاری نجات دهم.
آب مقطر خوراکی
حیوانات خانگی نیز مانند بسیاری از ما در معرض بیماری ها و آلودگی های مختلفی هستند و نسبت به این موارد، آسیب پذیر هستند. بسیاری از کلینیک های دامپزشکی از آب مقطر خوراکی باری حیوانات استفاده می کنند. مشکل ایجاد بیماری یا رسوب در حیوانات کوچکتر بسیار بیشتر است.
سگ ها، گربه ها یا پرندگان ممکن است آب تقطیر شده را بیشتر ترجیح دهند. همچنین این آب برای حیواناتی که مشکلات معده دارند نیز بهتر است.
با وجود این که حدود ۷۰ درصد سطح کره زمین را آب پوشانده است، اما فقط مقدار بسیار کمی از این آبها برای انسان قابل استفاده می باشد و همین مقدار کم خودش دارای انواع مختلفی می باشد که به چند دسته تقسیم شده و طریقه تولید و ایجاد آنها ممکن است که با یکدیگر تفاوتهای بسیاری داشته باشد.
آب مقطر زلال
جالب است بدانید آب مقطر زلال هم نوعی آب تصفیه شده محسوب می شود که هم آلاینده ها و هم مواد معدنی از آن حذف می شوند. اما در مورد آب تصفیه شده می توان گفت، مواد شیمیایی و آلاینده ها از آن حذف می گردند، اما تا حد امکان مواد معدنی آن حفظ شده و این تفاوت اصلی آب مقطر با آب تصفیه شده است.
آب تصفیه معمولا از طریق اسمز معکوس از طریق غشای نیمه تراوا بدست می آید ، در صورتی که آب مقطر را ابتدا می جوشانند و سپس بخار آب حاصل شده را به مایع تبدیل می کنند و در طی این فرایند مولکول های آب از مولکول های ناخالص جدا شده و آب مقطر با خلوص خیلی بالا بدست می آید. البته خالی از لطف نیست که بدانیم با انجام عمل دییونیزاسیون نمک و سایر یون های معدنی نیز میتوان مولکول های ناخالص را از آب جدا نمود.
بر خلاف باور عموم که آب مقطر به دلیل اینکه تصفیه شده و بهداشتی می باشد بهترین نوشیدنی به شمار می رود ولی واقعیت چیز دیگری است زیرا به دلیل عملیات تقطیر تمامی املاح و مواد معدنی موجود در آب معمولی بخار شده و از بین می رود و در نتیجه آب تصفیه شده خاصیت و مواد مورد نیاز بدن را که برای سلامتی انسان ضروری می باشد را از دست می دهد.
آب مقطر
آب مقطر غالباً در سه نوع مختلف شناخته می شود. انواع آن بسته به تعداد دفعات تقطیر یعنی میزان خلوص آن، طبقه بندی می شود. آب مقطر یکبار تقطیر، دوبار تقطیر و چندبار تقطیر از جمله این دسته بندی ها هستند. در واقع چنانچه عمل تقطیر یکبار صورت پذیرد آب مقطر یکبار تقطیر حاصل خواهدشد.
در صورتی که این عمل دوبار انجام شود، دوبار تقطیر و برای تعداد دفعات بیش از دوبار، چندبار تقطیر گفته می شود. تفاوت اصلی آن ها در میزان خلوص آب مقطر خواهد بود. هرچه تعداد دفعات تقطیر بیشتر باشد، میزان خلوص آب نیز افزایش خواهد یافت.
آب مقطر معمولا به دلیل اینکه عاری از هرگونه ناخالصی می باشد، بنابراین از آن برای صنایع مختلف به کار می گیرند. از این رو، صادرکنندگان بیشتر از این محصول،مخصوصا نمونه های با کیفیت آن را برای صادرات استفاده می کنند.