طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری خوشمزه به روش فست فود

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری چگونه است؟ توپک مرغ پنیری یکی از غذاهای سوخاری ساده و بسیار خوشمزه است که برای پیش غذا در مهمانی ها نیز توصیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک مرغ پنیری با سایت مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر پانکو ۱ لیوان
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و روغن به مقدار کافی

دستور پخت توپک مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه توپک مرغ پنیری ابتدا پوست و استخوان های سینه مرغ را جدا می کنیم سپس در میکسر می گذاریم. سپس پارمزان را به همراه مقداری نمک، فلفل و پودر سیر به مخلوط کن اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

مرحله دوم

بعد از اینکه غلظت مواد کاملا یکنواخت شد از همزن خارج می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس کاسه را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا بافت مواد منسجمتر شود و چسبندگی آن کمتر شود.

مرحله سوم

بعد از این مدت کاسه را از فریزر خارج می کنیم سپس یک تکه به اندازه گردو برداشته و در کف دست باز می کنیم. سپس مقداری پنیر پیتزا وسط مواد بریزید و رول کنید تا پنیر پیتزا وسط مواد قرار گیرد.

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری

مرحله چهارم

همه مواد را به همین ترتیب آماده می کنیم سپس تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل و پودر سیر در ظرف مناسبی می ریزیم و با چنگال یا همزن دستی خوب هم می زنیم تا گلوله نشوند.

ادامه مطلب  طرز تهیه مرغ سوخاری ترکیه ای ساده خانگی خوشمزه

مرحله پنجم

در این مرحله پودر پانکو را در ظرف مناسبی ریخته و جلوی خود قرار دهید سپس یک ماهیتابه عمیق را روی اجاق قرار دهید. سپس به اندازه ای روغن در ماهیتابه می ریزیم تا گلوله ها در روغن شناور شوند.

مرحله ششم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، گلوله ها را به تابه اضافه کنید و یکدست سرخ کنید. در آخر توپک های پنیر را روی حوله قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود سپس با سس دلخواه سرو کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *