طرز تهیه حلوای مجلسی

طرز تهیه حلوای مجلسی زعفرانی خوشمزه

طرز تهیه حلوای مجلسی زعفرانی چگونه است؟ در گذشته حلوا یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی به شمار می رفت، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می شناسد.

امروزه غالباً حلوا را برای مراسم مذهبی مانند نذری یا مراسم ترحیم برای پذیرایی از مهمانان تهیه می کنند. حلوا به روش های مختلفی درست می شود و شما می توانید با کامل ترین طرز تهیه حلوا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری

دستور پخت حلوا زعفرانی

طرز تهیه حلوای مجلسی

مرحله اول، تهیه شهد یا شربت حلوا

اولین قدم در تهیه حلوا، تهیه شهد یا شربت حلوا است. برای این کار یک قابلمه مناسب را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس دو فنجان آب داخل قابلمه بریزید. سپس شکر را به همراه پودر هل و گلاب به آب اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد.

مرحله دوم، اضافه کردن زعفران به شربت

در این مرحله بعد از به جوش آمدن آب، شکر را خوب هم بزنید تا کاملا در آب حل شود، سپس حرارت زیر قابلمه را کم کرده و زعفران پخته شده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید شربت به قوام و غلظت کافی برسد.

مرحله سوم، اضافه کردن آرد

در این مرحله آرد را دو یا سه بار با الک ریز الک کنید تا کاملا صاف و نرم شود. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و داخل آن روغن مایع بریزید و اجازه دهید روغن مایع بعد از مدتی کاملا داغ شود.

ادامه مطلب  طرز تهیه بورک تابه ای روی گاز بدون فر به روش ترک

مرحله چهارم، آماده کردن آرد

در حالی که روغن مایع در حال گرم شدن است، ظرف دیگری را روی اجاق بگذارید و آرد الک شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله باید آرد را خوب تفت دهید تا رنگ آن کمی کرمی شود. آرد باید مدام هم زده شود تا نسوزد زیرا اگر آرد روی اجاق نپزد خیلی زود می سوزد.

مرحله پنجم، آماده کردن خمیر حلوا

وقتی رنگ آرد کرمی شد، روغن مایع را که داغ کرده اید به آرد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا آرد به صورت خمیری خشک درآید. سپس شربت داغ را به مخلوط کره مایع و آرد اضافه کنید.

مرحله ششم، اضافه کردن شربت

توجه داشته باشید که باید شربت را کم کم اضافه کنید و همزمان مواد را مخلوط کنید. در این مرحله حلوا تقریباً آماده است، آن را با حرارت ملایم هم بزنید تا روغن آن گرفته شود و براق شود، سپس در ظرف مورد نظر خود بریزید و روی آن را با موادی مانند خلال بادام، خلال پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *