طرز تهیه رول کباب بادمجان چگونه است؟ رول کباب بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که می توان آن را در دستور العمل های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول کباب بادمجان با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
بادمجان | ۲ عدد قلمی |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد کوچک |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
آب | به مقدار کافی |
پودر نان یا آرد سوخاری | به مقدار کافی |
جعفری تازه | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پولبیبر | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
دستور پخت رول کباب بادمجان
مرحله اول، در ابتدا پیاز را ریز رنده می کنیم
برای تهیه رول بادمجان کباب خوشمزه در ابتدای کار مواد کباب را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم، گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، پودر نان و جعفری خرد شده مخلوط می کنیم
حالا گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، پودر نان و جعفری خرد شده به کاسه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پاپریکا و پودر سیر به کاسه افزوده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم، اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند
در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. حالا بادمجان ها را شسته و پوست شان را به صورت یکی در میان جدا می کنیم.
مرحله چهارم، بادمجان ها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم
در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای نازک خرد کرده و مقداری نمک روی آنها می پاشیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا تلخی آنها گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را بین دستمال می گذاریم.
مرحله پنجم، بادمجان ها را کمی فشار می دهیم تا زهر آنها گرفته شود
حالا بادمجان ها را کمی فشار می دهیم تا زهر آنها گرفته شود، سپس درون مقداری روغن به اندازه ای که کمی نرم شوند سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مرحله ششم، مواد گوشتی را به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کرده و به سیخ می کشیم
پس از اتمام استراحت مواد گوشتی، به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کرده و به سیخ می کشیم، سپس یک ورقه از بادمجان را اطراف آن می پیچانیم و درون مقداری روغن سرخ می کنیم. حالا به سراغ درست کردن سس می رویم.
مرحله هفتم، روغن زیتون و رب را اضافه کرده و تفت می دهیم
برای این منظور مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن باز شود.
مرحله هشتم، مقداری نمک فلفل سیاه و سیر رنده شده به تابه اضافه می کنیم
حالا مقداری نمک فلفل سیاه و سیر رنده شده به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مقداری آب به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. در ادامه کباب ها را درون تابه می چینیم.
مرحله نهم، رول بادمجان کباب را به مدت ۱ ساعت درون سس می گذاریم
حالا اجازه می دهیم رول بادمجان کباب به مدت ۱ ساعت درون سس بماند تا کاملا پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان رول بادمجان کباب را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه کته سرو می کنیم.