طرز تهیه کوفته لپه

طرز تهیه کوفته لپه و برنج یزدی سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کوفته لپه یزدی چگونه است؟ کوفته لپه یکی از غذاهای معروف شهر یزد است که می توان آن را در ترکیبات مختلفی درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته لپه با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
لپه نصف پیمانه
برنج نیم دانه ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
آلو خشک ۱۲ عدد
سبزی معطر خشک ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته لپه

مرحله اول

برای تهیه کوفته لپه لذیذ در ابتدای کار لپه را در ظرف آب بریزید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد تا پف کند و بعد از این مدت لپه ها را به همراه برنج نیم دانه و ۲ عدد لیوان آب در ظرف مناسب بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید لپه و برنج حدود یک ساعت بپزد تا کاملا نرم شوند. بعد از این مدت برنج و لپه را آبکشی می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله سوم

حالا لپه و برنج را با چرخ گوشت کاملا چرخ کرده و بگذارید خنک شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، آرد نخودچی، سبزی خشک و کمی نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به ظرف اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله یک عدد پیاز را رنده کرده و پس از جذب آب اضافی به کاسه مواد اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب  طرز تهیه سمنو فوری و سنتی خانگی آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته لپه

مرحله پنجم

حالا پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و همراه با کمی روغن در تابه مناسبی بریزید سپس پیاز را خوب تفت دهید تا سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا رنگ آن روشن شود سپس ۳ پیمانه آب به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا سس یکدست شود. سپس حرارت را زیاد می کنیم تا سس شروع به جوشیدن کند.

مرحله هفتم

وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس کاسه را با مخلوط کوفته از یخچال خارج می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته خارج می کنیم.

مرحله هشتم

مابه کوفته ها را در دست پهن می کنیم و وسط آن را یک آلو می چینیم سپس به شکل گرد مایه کوفته ها را فرم می دهیم و داخل سس می ریزیم. به همین ترتیب تمام کوفته ها را آماده کرده و در تابه می چینیم.

مرحله نهم

در این مرحله درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کوفته ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. بعد از این مدت کوفته ها را به آرامی برمیگردانیم و اجازه می دهیم ۳۰ دقیقه دیگر بپزند سپس در ظرف سرو می گذاریم و سرو می کنیم.

منبع: fingerfood_mehrnaz

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *