برای تهیه مربای زردآلو ابتدا مشخص کنید به چه مقدار مربای زردآلو نیاز دارید، در واقع باید طبق تعداد اعضای خانواده و میزان مصرف هر کدام از اعضا و همچنین مدت زمانی که می خواهید مربای زردآلو در خانه داشته باشید و میزان رفت و آمدها و میزان مهمانهایتان مقدار مربا را انتخاب کنید.
ما در اینجا یک کیلو را در نظر گرفته ایم، شما یک کیلو زردآلوی سفت و نرسیده و نارس را با ۹۰۰ گرم از شکر و همچنین نصف لیوان پودر هل و یا گلاب و زعفران سرگل دم کرده غلیظ، یک لیوان آب و مقداری آبلیمو را تهیه می کنید و برای پختن مربای زردآلو شروع به کار کنید، شکر و آب را روی گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
وقتی آبجوش زردآلوهایی که از قبل هسته شان را جدا کرده اید داخلش بریزید و قیمت مربا زردآلو حرارت را تا جایی که می شود کم کنید تا آرام آرام بپزد، برخی از افراد هسته زردآلو را نیز می شکنند و مغزش را داخل قابلمه مربا می اندازند، پس از پخت زردآلوها سایر مواد را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بپزد. ۵ دقیقه مانده به پایان کار زعفران را اضافه می کنیم و در نهایت قابلمه را از روی شعله برداشته و می گذاریم خنک شود، پس از آن مربای ما آماده است آن را داخل ظرف شیشه ای تمیز ریخته و در دمای معتدل نگهداری می کنیم.
مربا زردآلو خانگی
یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین انواع میوه زردآلو می باشد که برخی از افراد با توجه به خواص فراوانی که دارد اقدام به تهیه مربای زردآلوی خانگی می کنند و آن را به صورت نارس و یا قیسی تهیه می کنند که در هر صورت یک مربای بسیار خوشمزه را به شما تحویل خواهد داد.
خوردن مربای زردآلو برای افرادی که درگیر بیماریهای یرقان، سکته مغزی، کم وزنی، گرمازدگی، بواسیر، اسهال، یبوست، ناراحتی معده، اوره، درد چشم، انواع سرطانها و غیره می باشند بسیار مفید و مقوی است. علاوه بر تمامی خواص و ویژگیهایی که زرد آلوها دارند طعم بسیار شیرین و خوب آنها نیز علاقه مندان بسیاری را به خود جذب کره است و حتی هسته ی آن نیز دارای یک مغز بسیار شیرین و خوشمزه است که می توانید پس از خوردن میوه آن را نیز امتحان کنید.
مربای زردآلو خانگی حاوی آنتی اکسیدان بسیار زیادی می باشد که خواص ضد سرطانی دارد و به دلیل بالا بودن ویتامین آ در آن به رشد کودکان بسیار کمک میکند و برای تقویت بینایی نیز مفید و موثر است. همچنین مربای زردآلو برای سلامت پوست شما نیز بسیار ارزشمند است و برخی از افراد از ماسک زردآلو برای رفع چین و چروک و افزایش رطوبت و نرمی پوست شان استفاده می کنند که این ماده باعث مرطوب شدن و درخشان شدن و رطوبت رسانی به پوست صورت و گردن می گردد.
مربا زردآلو تبریز
در فرهنگ ما ایرانیها انواع دسرها و شیرینیها ارزش غذایی خاصی علاوه بر صبحانه در شیرینی پزی و صنعت بستنی سازی دارند که امروزه از مربای زردآلو استفاده زیادی می کنند که در اینجا با این روش تبریزی مربای هویج خوشمزه ای را به شما آموزش می دهیم که دارای ویتامین آ و بتاکاروتن می باشد. مواد لازم برای مربای زردآلو تبریزی: زردآلو ۲ کیلوگرم شکر ۱ کیلوگرم آب ۲ لیوان آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت مربای زردآلو: مرحله اول: اولین کاری که لازم است باید مقدار زردآلویی که گفته شد را بشویید سپس با حوله تمیز آن را خشک کنید در این دستور سعی داریم مربای زردآلو را با هسته آموزش بدهیم.
مرحله دوم: در این مرحله شیره آن را آماده می کنیم و یک کیلوگرم شکر را با دو لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم و می گذاریم تا مایع ما غلیظ بشود.
مرحله سوم: در این مرحله که مرحله آخر می باشد زردآلو ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا به خورد شربت برود و آهسته آهسته بپزد بعد از اینکه به مدت ۱۵ دقیقه پخته شد زیر اجاق گاز را خاموش می کنیم و حدود ۱۰ ساعت زمان لازم داریم تا مربای ما کاملا سرد شود سپس آنها را داخل شیشه تمیز و داخل یخچال قرار می دهیم.
سعی کنید از زردآلو های سالم برای تهیه مربا زردآلو تبریز بدون لک برای پخت این مربا استفاده کنید و می توانید برای طعم دهنده به این مربا از هل استفاده نمایید حتی می توانید در پخت انواع شیرینیها و پای زردآلو استفاده شود. استفاده از این خوراکیها در وعده صبحانه تحولی در وعده صبحانه ما ایجاد می کند و حتی کودکانی که میل به خوردن صبحانه ندارند، می توانید فرزندتان را با خوردن مربا و کره به همراه نان تست تشویق کنید.